Дзвени дзвінок останній

26 травня для учнів нашого навчального закладу пролунав останній дзвінок.

Останній дзвінок – це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних – це чергове закінчення навчального року, а для інших – ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

Розпочали урочистості із Державного Гімну України, який підспівували як учні та їх батьки так і педагоги навчального закладу.

Було зачитано вітання від міського голови м.Дніпро Б.А.Філатова:
«…цей день знаковий для випускників, адже він є початком нового етапу в житті. Нехай кожному із Вас, все вдається! Далі Вам творити історію Дніпра. Залишайтеся щирими та добрими людьми, справжніми патріотами свого міста!».

/Files/images/DSCF6501.JPG

Першим до слова був запрошений директор НВК Самойлов Вячеслав Васильович. Звертаючись до випускників, побажав подолати всі труднощі, перешкоди у житті кожного та знайти свою дорогу, яка приведе до успіху!

/Files/images/DSCF6488.JPG

Також вітали: куратор випускного 11 класу – Кубрак Л.В., вчитель математики Шпрінгер С.М., вихователі дитячого відділення Макарова С.В., Костіцина В.О., представники батьківського активу класу.

/Files/images/dzv/DSCF6497.JPG /Files/images/dzv/DSCF6493.JPG
/Files/images/dzv/DSCF6515.JPG/Files/images/dzv/DSCF6520.JPG


/Files/images/dzv/DSCF6510.JPG/Files/images/dzv/DSCF6511.JPG

Майже кожен клас підготував для випускників вітальний подарунок, були й пісні як акапело так і під гітару. Майбутні першокласники вітали випускників квітами, приємними напутніми словами та пісенним подарунком «В добрий путь».

/Files/images/dzv/DSCF6540.JPG/Files/images/dzv/DSCF6526.JPG

А випускники висловили подяку своїм наставникам приємними словами в листах, які були адресовані кожному з педагогів.

/Files/images/dzv/DSCF6544.JPG

Заключною крапкою святкового заходу став танець випускників, в який вони вклали всю свою душу. Потім продзвенів – останній в цьому навчальному році дзвінок.

/Files/images/dzv/DSCF6551.JPG/Files/images/dzv/DSCF6553.JPG

Проводжали випускників через арку з батьків та вчителів-наставників.

/Files/images/dzv/DSCF6573.JPG/Files/images/dzv/DSCF6575.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 265