Повернутися до звичайного режиму

«Зустрічаєм весну всім світом»

У суботу, 25 лютого у нашому навчальному закладі проведений розважально-мистецький фестиваль «Зустрічаєм весну всім світом».

Кожен клас підготував свій проект. Так, малюки побували в «Царстві матінки землі» (1 клас), де вони розгадували загадки гнома, милувалися його скарбами і навіть отримували подарунки, активно веселилися в "Ігровий кімнаті" з найстаршими учнями нашої школи (11 клас).

Радісно було в "Веселій хаті" (2 клас), де щедра душа українського народу приймала гостей ігрищами і красотами прикладного мистецтва наших бабусь. А в "Українському покутті" (5-А клас) співали пісні, водили хороводи і надихали барвистим оздобленням. І там, і там щедро пригощали стравами найсмачнішої кухні у світі.

/Files/images/maslyanitsya17/JJG5V3UCpF0.jpg /Files/images/maslyanitsya17/tuppMGnXhG8.jpg


/Files/images/maslyanitsya17/ALwOE91qOTM.jpg /Files/images/maslyanitsya17/As0QLOArqIg.jpg

У Стародавньому Ізраїлі (3 клас) зігрівали своїм теплом і танцями, в Скандинавії (4 клас) давали поради старовинні руни і заплітались норманські косички й блищали коштовності вікінгів. Веселі моряки запрошували в музичну подорож до Африки (7 клас) на борту парусного судна. Проект 8 класу «Дикий Захід» був присвячений американському континенту. Гостям був запропонований квест. Червона доріжка запрошувала до Голлівуду (10 клас), а в Італії (9 клас), звичайно, пахло піцою. Економічний проект 6 класу був представлений роботою кафе «Хоггвартс».

/Files/images/maslyanitsya17/GvucPyk37H8.jpg /Files/images/maslyanitsya17/SDSlzQo8vuM.jpg /Files/images/maslyanitsya17/Ad_wu8KVjak.jpg/Files/images/maslyanitsya17/x_S_lSom7oA.jpg

Ярмарок приваблював чудовими роботами умільців і можливістю самостійно виготовити свічки, розфарбувати пряники, бути розписаним індіанськими або індійськими візерунками мехенди і навіть можливістю постріляти з лука! І весь цей час самі мужні учні 5-Б класу забезпечували роботу гардеробу! Ні сніг, ні дощ не змогли перешкодити нам. Свято вдалося на славу!

Спілкування, радість, море гарних вражень! Кожен міг знайти те, що йому близько і цікаво! Велика подяка організаторам, усім помічникам та учасникам!

Святкова група колегії закладу

Кiлькiсть переглядiв: 174