Повернутися до звичайного режиму

Спортивний майданчик

Завдяки реформі децентралізації влади в Україні та Міській цільовій програмі «Партиципаторне боджетування у місті Дніпрі на 2016-2020 роки», що була прийнята Дніпровською міською радою у 2016 році, Вальдорфський навчально-виховний комплекс отримав спортивний майданчик, який побудовано в рамках громадського проекту «Бюджету участі» влітку 2019 року. Загальна вартість цього проекту складає 995 тис. 382 грн. 90 коп., це стало можливим за рахунок коштів міського бюджету.

В новому навчальному році учні нашої школи отримали можливість займатися фізичною культурою в комфортних умовах. Цей прекрасно обладнаний сучасний спортивний майданчик став спражнім подарунком для школярів, викладачів та батьків у рік святкування 100-річчя вальдорфської педагогіки!

Протягом першої чверті на новому майданчику відбулося багато спортивних заходів: майстер-клас з баскетболу, товариська зустріч з волейболу між учнями нашої школи та учнями Хіміко-екологічного ліцею, шкільні змагання з волейболу. В рамках мовної практики між учнями 10-х класів вальдорфської школи м. Дніпра та партнерської школи м. Енстінгена (Німеччина) відбулися товариські зустрічі з волейболу та баскетболу за участі батьків.

Що може принести більше радості батькам, ніж здорові, щасливі і усміхнені діти!

Відтепер учні вальдорфської школи у вільний час надають перевагу заняттям спортом на майданчику. Створені сучасні умови для занять спортом дають можливість виховувати здорову націю.

/Files/images/podyaka/DSC_0015.JPG /Files/images/podyaka/DSC_0019 (2).JPG/Files/images/podyaka/DSC_0026.JPG /Files/images/podyaka/DSC_0027.JPG /Files/images/podyaka/DSC_0036.JPG /Files/images/podyaka/DSC_0104 (2).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 307