6 грудня – День Збройних Сил України

6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни.

І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я.

Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

До цього дня було проведено ряд заходів:

  • Виховні патріотичні години, бесіди за темою: «Будемо гідні слави героїв» для учнів 9-11 класів за участі учасників АТО та представників ГО «КП «Патріот»;

/Files/images/DSC_0006.JPG

  • Написання творів «Музей АТО, мої враження та відчуття» - 9 клас;

/Files/images/viber ima22ge.jpg

  • Облаштування тематичного куточку в бібліотеці «Збройні Сили України – історія та сучасність»;

/Files/images/DSC_0018.JPG

Щирі побажання та душевні розмови торкнулися глибини душі кожного присутнього та переконали всіх в тому, що захист своєї Батьківщини – це святий обов’язок кожного.

Кiлькiсть переглядiв: 440