Повернутися до звичайного режиму

Знай свої права!

Відповідно до плану-заходів з проведення Всеукраїнського тижня права у навчальному закладі, затвердженого наказом від 23.11.2017 № 210,
з 04 по 08 грудня 2017 року відбувся Тиждень права у навчальному закладі.

Навчальний заклад брав участь у Всеукраїнському уроці «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини. Проводились виховні години, години спілкування, бесіди для учнів 1-11 класів: «Злу в світі не бувати»; «Добро врятує світ»; «Справа дорослих – захист дитини»; «Навчання – це дорога в майбутнє»; «Як стати корисним і відповідальним громадянином України». Інтегровано-тематичні уроки для учнів 1-7 класів: «Мої права та обов`язки»; «Знати та відповідати»; «Виникнення держави і права»; для учнів 8-11 класів: «Право і закон»; «Конституція України - основний закон держави».

З особливою цікавістю пройшли виховні заходи із залученням представників шкільних офіцерів поліції управління ДПП в м. Дніпрі з теми: «Права дитини» для учнів 4х та 8х класів. Для учнів 10-11 класів проведено правоосвітній захід за участю юрисконсульта ГО КП «Патріот» за темою: «Правова освіта» Підсумком даних заходів був формат «Запитання та відповіді» де у живому діалозі представники громадської організації та правоохоронних органів відповіли на запитання які турбували учнівську молодь.

/Files/images/pravo/DSC_2446.JPG/Files/images/pravo/DSC_2400.JPG

В бібліотеці закладу облаштовано інформаційно-тематичний куточок:
«Закон та Права дитини» в експозиції якого можна знайти матеріали які стосуються закону, основних прав дітей в нашій державі.

/Files/images/pravo/DSC_2462.JPG/Files/images/pravo/DSC_2460.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 280