Повернутися до звичайного режиму

Навічно в пам'яті

Цими осінніми днями, Дніпропетровщина відзначає одночасно й переможну й сумну дату – День визволення міста, області та України від німецько-фашиських загарбників.

/Files/images/osvobodjeniednepra/1414503883_28zhovtna.jpg

Уже майже сім десятиліть відділяє всіх нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок великої кровопролитної війни. Безжальне колесо минулої війни прокотилося по українській землі, залишивши за собою розруху і безліч людських жертв. Справжній масштаб цих великих втрат неможливо оцінити. Та навіть всевладний час не в змозі стерти із нашої пам’яті згадку про ті страшні і величні події. Нам ніколи незабути цієї страшної трагедії.

/Files/images/osvobodjeniednepra/big-1332375827_images.jpg/Files/images/osvobodjeniednepra/70let.jpg/Files/images/osvobodjeniednepra/Map_of_dnieper_battle_grand.jpg

В навчальному закладу до Дня визволення проведено ряд заходів:

  • перегляд документальних фільмів із циклу «Визволення» про визволення України, області, міста, форсування Дніпра;

/Files/images/osvobodjeniednepra/55418736.jpg

  • виховні години «Пам’ятаємо про війну, щоб в мирі жити»;
  • хвилина мовчання, з метою вшанування пам’яті загиблих воїнів під час визволення міста та України від фашистських загарбників;
  • огляд тематичної виставки «Битва за Дніпро. Невідомі (забуті) операції» та літератури, присвяченої визволенню України від фашистських загарбників.

/Files/images/osvobodjeniednepra/DSC_1523.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 285