Повернутися до звичайного режиму

Відзначення Дня Захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності, військових традицій Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу підростаючого покоління 14 жовтня 2017 року відзначається свято День захисника України.

Цьогоріч свято проходить під гаслом «Відповідь нескореного народу» тому, що на ці дні припадає 75-ліття від дня початку формування Української повстанської армії.

/Files/images/den_zahisnika_ukr/Упа.jpg

У навчальному закладі напередодні загальнонаціонального свята було проведено ряд заходів:

  • Проведені інтерактивні уроки історії, де за допомогою мультимедійних технологій учні поринули в історію створення Української повстанської армії, їх вклад в здобуття незалежності, познайомились із засновниками та ідеологами.
  • Уроки мужності за участю КП «Патріот» Дніпровської міської ради, на яких учні в живу поспілкувались з захисниками Вітчизни – фахівцями військової справи.
  • В бібліотеці закладу облаштовано інформаційний куточок «Борці за територіальну цілісність. Від доби козацтва до тепер»., де можна ознайомитись хронологією та історичними фактами боротьби українського народу за незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України.

/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_1033.jpg

/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_0899.jpg/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_0897.jpg

/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_0918.jpg/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_0926.jpg

/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_1006.jpg/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC_1013.jpg/Files/images/den_zahisnika_ukr/DSC66.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 398