Повернутися до звичайного режиму

Роковини Чорнобильської трагедії! Ми пам'ятаєм!

Ми атомні заложники прогресу.
Вже в нас нема ні лісу, ні небес.
Так і живем од стресу і до стресу,
Абетку смерті маємо – АЕС.
Л. Костенко

26 квітня 1986 року, день, коли світ розділився на «до» і «після». День вибуху на 4-му блоці Чорнобильської атомної електростанції. З моменту катастрофи минуло вже 31 рік, але біль залишився... Молоде покоління пам'ятає, вшановує, і з острахом вдивляється у ті страшні події.

/Files/images/chornobil17/n17.jpg

До 31-ої роковини Чорнобильської катастрофи у нашому навчальному закладі були проведені наступні заходи:

  • в бібліотеці проведено круглий стіл та облаштовано тематичний куточок: «Ехо Чорнобиля» де розміщено фото-виставку: «А думалось, що атом той слухняний», літературний стенд «Земля, опалена Чорнобилем».
  • в 9-11 класах проведено урок-спогад з використанням мультимедійних технологій «Чорнобиль – за хвилину до катастрофи» фільм-реконструкція розкриває причини та наслідки аварії на Чорнобильській АЕС.
  • учні 8 класу прийняли участь у товариські грі з волейболу до Дня пам’яті Чорнобильської трагедії з учнями-однолітками з КНЗ «Хіміко-екологічний ліцей».

/Files/images/chornobil17/20170425_140918_Richtone(HDR).jpg/Files/images/chornobil17/6289.jpg

Час невпинно рухається вперед, змінюється світ, змінюємося ми, поступово, події тих років забуваються... Та незважаючи на це, крізь роки вона продовжує боліти. Ця трагедія сколихнула не тільки Україну, а й увесь світ.

Тому ми не маємо права забути!

Кiлькiсть переглядiв: 172