Повернутися до звичайного режиму

Культурно-мовний обмін учнями відбувся!

З 21 по 31 жовтня наш навчальний заклад приймав гостей-учнів 10-го класу з німецької вальдорфскої школи з міста Енгстінген.

Це культурно-мовний обмін учнями започаткований в 2003-му році. Куратором даного проекту являється Christian Eichhorn (Крістіан Аіхорн), учитель вальдорфскої школи з міста Енгстінген (Німеччина).

Щорічно наші дев’ятикласники наприкінці навчального року їдуть до Німеччини, відвідують там заняття у вальдорфській школі, проживають у німецьких сім’ях, беруть участь в різних екскурсіях, а учні з Німеччини приїжджають до нас щоосені.

Цього року це була група з 19 учнів та двох вчителів.

/Files/images/gosti_iz_engstingena/1hODMMNUoBU.jpg /Files/images/gosti_iz_engstingena/CEwrBZNaTus.jpg /Files/images/gosti_iz_engstingena/cc91RbV0fG8.jpg

/Files/images/gosti_iz_engstingena/53u3g2YIChA.jpg /Files/images/gosti_iz_engstingena/toRu6DaJulQ.jpg /Files/images/gosti_iz_engstingena/QcokJ_BrT08.jpg

Ми були дуже раді зустріти їх і цієї осені в Дніпрі, поділитися знанням нашої історії та культури, разом відвідувати навчальні заняття, показати їм наше рідне місто та ознайомити з м. Запоріжжя.

Кiлькiсть переглядiв: 255