Вибухівка - не іграшка

24.04.2019 – до освітнього закладу з просвітницькою місією завітали представники департаменту вибухотехнічної служби Національної поліції України в Дніпропетровській області.

Для учнів 6-8 класів були представлені майстер-класи, інформаційні та наочні матеріали щодо вибухонебезпечних речовин, матеріалів. Продемонстровано наслідки застосованих вибухових засобів. До участі залучені: кінолог з собакою яка допомагає у визначенні вибухових речовин, роботизована техніка, яка допомагає розмінуванню та засоби захисту працівників департаменту вибухотехнічної служби Національної поліції України.

/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0722.JPG/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0724.JPG/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0730_1.JPG

Учні з цікавістю слухали розповіді, розглядали експонати, які буди продемонстровані на імпровізованому стенді, були вражені роботою службового пса та найбільший інтерес був проявлений до робота-розміновувача який наочно показав, що технічний прогрес йде вперед навіть в роботі по розмінуванню.

/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0732_1.JPG/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0753_1.JPG/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0767_1.JPG/Files/images/vibuhotehnki/DSC_0779.JPG

Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи вдячні за можливість ще раз нагадати учням одну просту істину: «Вибухівка – не іграшка».

Заклад й надалі буде співпрацювати з департаментом вибухотехнічної служби Національної поліції України в Дніпропетровській області для подальшої просвітницької роботи серед учнівської молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 249